Erecties maken kantoormedewerkers dom

erection-willfWil je als bedrijf je mannelijke medewerkers productief houden? Dan is het beter om geen mooie vrouwen aan te nemen…..

Uit nieuw onderzoek blijkt dat de productiviteit bij de mannen op de werkvloer inzakt als een bom, wanneer er vrouwelijk schoon rond paradeert. “Zelfs met 40%”, aldus Professor Sigmund Floog van het SFB Institute (Social Functioning in Business Institute).

“Alleen de sterksten kunnen het aan om niet af en toe naar haar te gluren”, zegt Floog. Ondanks dat eerder werd aangetoond dat mooie mensen (zowel mannen als vrouwen) afleidend werken, is nog niet eerder onthuld in welke mate. Dat het zo’n sterke invloed heeft, was niet bekend….

“Het gaat niet zozeer om de afleiding. Uit het onderzoek blijkt dat nieuw vrouwelijk schoon op de werkvloer zorgt voor erecties bij de mannen. In plaats van dat het bloed naar de hersenen stroomt, stroomt het naar de penis. Zelfs de beste, no-nonsens, nuchtere en hardwerkende medewerkers doet het kwijlen als idioten.”

Bron: Thespoof.com

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>