Geweldige sitcom voor dolende dertigers straks ook op RTL5


De geweldige sitcom ‘How I met your mother’ waar ik al eerder aandacht aan besteedde op dit blog komt nu ook in Nederland op televisie. Vanaf januari 2009 zal deze sitcom elke werkdag te zien zijn op RTL5. ‘How I met your mother’ is in principe geschikt voor een groot publiek, maar al helemaal voor de dolende dertigers onder ons. Simpelweg vanwege het feit dat de karakters in deze serie stuk voor stuk worstelen met de issues van een dolende dertiger. Juist dat levert veel herkenbare, maar ook hilarische scenes op. Jammer is wel dat het wordt uitgezonden om 18.30 uur. Een tijdstip waarop ik zelf – en waarschijnlijk velen met mij – nog onderweg zijn.

Thx to Rob
Kijk ook eens op
de website: How I met your mother

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Geweldige sitcom voor dolende dertigers straks ook op RTL5

  1. Ben

    Yes! Super! Dat is goed nieuws. Alhoewel, ik download ze toch allemaal ;-)

      /   Reply  / 
  2. Andrew

    Deze serie is aantrekkelijk voor zowel de 20-ers als de 30-ers. Vriendschap issues en vrienden die vriendinnen krijgen, beginnen te denken aan samenwonen, trouwen. Carriere issues, waar werken nu ik afgestudeerd ben…. Dergelijke vragen spelen voor zowel 20-ers als 30-ers. In de meeste gevallen zelfs meer voor midden 20-ers.

      /   Reply  / 
  3. Sjoukje Dijkstra Auteur

    Hoi Andrew,

    De serie is idaad aantrekkelijk voor een hele brede doelgroep. Zowel voor bijna-dertigers (of mid-twintigers) als dolende dertigers (zoals mijzelf) ;-)

    Als twintiger sta je idaad ook voor (te veel) keuzes, maar als dertiger (zou je zeggen) moet je het toch inmiddels wel weten… Niets blijkt minder waar dan dat. In veel gevallen hebben dertigers alles, maar mist er toch nog wat. Vandaar dat dergelijke vragen ook als je tegen de dertig loopt of in je dertigers zit, vaak nog onbeantwoord blijven. En dat is aan de ene kant: verwarrend. Aan de andere kant ook uitdagend, want je kunt zelf beslissen hoe je die zoektocht invult :-)

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Terugblik: ‘Awesome’ sollicitatievideo van Barney | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>