Zou jij je vakantiedagen opgeven voor je collega’s?

Wanneer jij je collega’s baan ermee zou kunnen redden? Zou je dan bereid zijn om je vakantiedagen in te leveren? Op Zibb.nl was gisteren te lezen dat het kantoorpersoneel van Maars Holding in Hardewijk vrijwillig vakantiedagen inlevert om banen van hun collega’s in de fabriek te redden.

In de fabriek van de producent van systeemwanden is er nog nauwelijks werk. Daarom geven de medewerkers hun dagen weg, zodat de medewerkers in de fabriek een dag in de week betaald verlof kunnen opnemen. De kantoormedewerkers hebben naar eigen zeggen geen moment getwijfeld om dit ‘offer’ voor hun collega’s te brengen.

Op zich natuurlijk super collegiaal. Zou jij je vakantiedagen vrijwillig opgeven voor de baan van je collega’s? Laat hieronder je reactie achter.

Bron: Zibb.nl

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zou jij je vakantiedagen opgeven voor je collega’s?

  1. Debora

    Mmmmm. Ik hecht wel heel erg veel waarde aan m’n vakantie dagen. Als het tijdelijk zou zijn, zou ik het wel doen. Maar we weten allemaal dat tijdelijk vaak verandert in voor altijd.

      /   Reply  / 
  2. Fred Wijma

    Op zich supercollegiaal, maar ik denk dat er toch ook wel enig eigen belang achter zit. Door je zo collegiaal op te stellen, red je wellicht niet alleen de baan van je collega’s, maar ook die van jezelf.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>