Hoe een miljonair aan de haak te slaan?

Vrouwen die een rijke vent willen? "Geen gold-diggers, maar normaal..."

Je zou het niet denken, maar er zijn echt vrouwen die er hun carrière van maken, hun roeping, hun ambitie, hun (natte) droom… Of hoe je het noemen wilt.

Lisa John Mandell is er zo eentje. Net als al die ontevreden vrouwen dus die hun dochter liever een rijke vent toewensen dan een mooie carrière, want oh het leven is zo moeilijk als je geen miljonair bent/hebt. Mandell, waarschijnlijk de anti-feminist, geeft hele klassen vol les over haar boek How to Snag a Millionaire.

“De beste investering
Mandell beweert zelf al minstens 50 huwelijksaanzoeken te hebben gehad, waarvan een groot aantal afkomstig van rijke kerels. Ze ziet het trouwen van een miljonair als de beste investering die een vrouw kan doen.

Do’s en dont’s
Haar advies aan alle dames die staan te smachten naar hun eigen Dagobert Duck?

“Draag kleurrijke jurken en ‘power’ hakken, maak oogcontact en zorg ervoor dat jij bent waar de rijkeluisjongens uithangen.” De don’ts op haar
lijstje zijn onder andere: “je moet niet teveel
praten en niet direct met hem de koffer in duiken.”

Nou dames, waar wachten jullie op?
:-D

Niet voor Gold-diggers
Voor degenen die et willen weten; ja, Lisa John Mandell doet aan et ‘practice-what-you-preach’ principe. Zelf is ze al een poosje gelukkig met haar eigen miljonair. Haar lessen zijn overigens niet bedoeld voor gold-diggers, want zo zegt ze zelf: “Gold-diggers zijn vrouwen die de man willen scheiden van het geld. Vrouwen die echter gewoon met iemand willen trouwen die succesvol is, zijn normaal.”

Sja, een man kan op meer gebieden succesvol zijn natuurlijk. Wat jij? Laat hieronder je reactie achter.

Bron: Business.blogs.cnn.com

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoe een miljonair aan de haak te slaan?

  1. Lisa

    Pfff. Hoe desperate kun je zijn?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>