Typisch een gevalletje ontslag-eigen-schuld-dikke-bult!

In het geval van dit domme meisje dus… Zij kreeg om onderstaande bericht op Facebook per direct ontslag aangezegd, via Facebook nog wel. Wat vind jij? Terecht ontslag? Had je haar op dezelfde manier ontslagen als deze baas? In feite krijgt ze natuurlijk lik op stuk, plus leert ze hopefully een waardevolle les… Je werkgever afzeiken doe je niet onlineLaat hieronder je reactie achter.


Bron: Applicant.com

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Typisch een gevalletje ontslag-eigen-schuld-dikke-bult!

  1. Martine

    Het is een harde les, maar wel terecht, vind ik. Als het nu om onderbouwde kritiek ging, maar dit is zo’n belachelijk bericht. Goed dat haar baas lik-op-stuk geeft.

      /   Reply  / 
  2. Tessa Faber

    Of dit echt is, vraag ik me af, maar het is erg leuk… :-)

    Afgezien van het feit dat de werkgever zich zelf ook wat verlaagt door zijn taalgebruik en door met zijn sexuele voorkeur te schermen, zou ik het terecht vinden om de “dame” in kwestie te ontslaan.

    Als je een “shit job” hebt, dan kan je daar ook op een leuke manier zelf wat aan doen, in plaats van te zitten grienen en schelden….

      /   Reply  / 
  3. Anique

    Boontje komt om zijn loontje? Dit is het nadeel van social media! Ze maken er niet voor niks reclame over…realiseer je goed, wat je op internet doet. Misschien kan ze solliciteren op een van de 529 HBO en WO vacatures in Zuid-Limburg en de Euregio ;) Kijk maar eens op http://www.zuidlimburg.nl.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: “Pas op baas, ik weet alles van je” | Carriere

  5. FectikeSkek

    Great, I didn’t heard about this topic till now. Thanx.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>