Van droombaan naar droomleven

Daniel Radcliffe “overweegt” te stoppen met acteren. De 21-jarige Harry Potter-ster wil een carrière als archeoloog. Good for him! Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik niet zo’n fan ben van deze boeken, films en eigenlijk ook de acteurs (vooral Emma Watson met haar air ). Voor wie het gemist heeft, ze is al eens met bombarie gaan studeren (Ivy League) om eens met de normale mensen te mingelen. Enkele maanden later stopt ze maar weer en duikt de wereld van glitter en glamour in… Natuurlijk speelt hier jaloezie mee… ik wil ook wel bakken vol met geld verdienen en de hele dag met een cape rondrennen. Maar zouden we niet allemaal op zo’n jonge leeftijd zoveel mogelijkheden (geld) willen hebben? Helaas is dit zorgeloze leven niet voor iedereen weggelegd

 

“Hoe jammer ik het ook vindt dat de Potter-films nu op hun einde lopen, ik ben erg benieuwd wat de toekomst in petto heeft”, zegt hij tegen de Britse krant The Mirror. “Ik kijk veel naar The Discovery Channel en ben vooral geïnteresseerd in archeologie”, zegt Radcliffe. “Ik denk eraan een opleiding te doen.” Radcliffe heeft zichzelf nooit gezien als volbloed acteur. “Acteren gaat mij niet natuurlijk af”, zegt hij daar simpelweg over.

 

Emma Watson

Hij gaat zelfs een stapje verder, en suggereert dat noch hij, noch zijn twee tegenspelers Emma Watson en Rupert Grint hun rol hebben gekregen vanwege hun acteertalent. “We hebben die rollen volgens mij vooral gekregen omdat we op onze personages leken.”

De echte Potter-fans kunnen vooralsnog hun hart ophalen. De nieuwste film, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, gaat woensdag in première en belooft nu al een van de succesvolste films van deze zomer te worden.

Bron: Novum

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Van droombaan naar droomleven

  1. Pingback: Meest gelezen berichten van week 28 op www.carriere.blog.nl | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>