Vaarwel trouwe lezers!

Diegenen die zelf een blog bij houden weten het allemaal: het is leuk maar o wat gaat er veel tijd in zitten. Natuurlijk als iets leuk is vliegt de tijd voorbij… Maar het combineren van carriere.blog.nl en mijn dagelijkse werkzaamheden als ondernemer en afstudeerder zijn niet meer te combineren. En ja nu die afstudeerboete er echt doorheen is gejaagd moet ik mijn prioriteiten toch echt bijstellen.

Helaas is de tijd van gaan nu voor mij aangebroken. Ja lieve en trouwe lezers vandaag is mijn laatste dag. Natuurlijk vind ik het jammer om  te stoppen en jullie niet meer te kunnen voorzien van interessante, aparte en hopelijk tot nadenken aanzettende berichten. 

Remember: Knowledge = Power!

 

 

 

Met dit blog heb ik geprobeerd een collectie artikelen samen te stellen waar
werkzoekenden, studenten, HRM-ers, leidinggevenden, starters, dolende
dertigers, veelzijdige 45+’ers en alle anderen die bewust met hun
carrière bezig zijn hun voordeel  kunnen doen.

Helaas domineert “slecht nieuws” de berichtgeving. Denk maar aan
artikelen / berichten over bonussen, burn-outs, de crisis,
keuzestress, werkdruk, verstoorde werk-privébalansen, bezuinigingen,
vergrijzing en massaontslagen. Ondanks de recessie heb ik geprobeerd
ook de “leuke” positieve berichten een podium te geven. Hierbij
valt te denken aan talentmanagement, internationalisering, Social
Media, permanente educatie, Het Nieuwe Werken, netwerken en duurzaam
personeelsbeleid. Immers het is niet alleen maar kommer en kwel!

 

Keep in touch!

Don’t worry ik ben niet helemaal weg! Natuurlijk blijf ik doorgaan met het doorlezen van artikelen en delen van mijn bevindingen. Alleen niet meer op carriere.blog.nl maar op Twitter via @castielabc  (http://www.twitter.com/Castielabc). Zoals jullie weten heb ik mijn eigen zaak Castiel: HRM, Communicatie  en Marketing (http://www.castiel.nl). Ik geeft o.a. advies op het gebied van personeelsbeleid, Social  media, loopbaan en carrière. Dus heb je echt dringend advies nodig dan ben ik ook zo te bereiken

 

 

 

Dank!

Lieve lezers, reaguurders, mede-bloggers, tweeps, serie-mailers en
toevallige passanten:
Dank voor deze mooi tijd!

Ik wens mijn opvolger of opvolgster veel succes en hoop dat jullie deze
persoon met net zoveel enthousiasme ontvangen en blijven volgen!

Dit was voor de laatste keer uw favoriete blogger:

Lisanne Spanbroek

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Vaarwel trouwe lezers!

 1. ron

  Jammer dat je er mee stopt, vind je verhalen zeer leuk

    /   Reply  / 
 2. Team Jobfish

  Jammer dat je gestopt bent! Vond dat je een destijds een leuk verhaal had over Jobfish.
  Ik had je nu willen tippen dat we een stoomcursus php-ontwikkelaar willen gaan aanbieden in juni. Nederlandse organisaties zijn op zoek naar duizenden ICT’ ers, terwijl dagelijk heel veel mensen zonder werk komen te zitten. Jobfish wil vraag een aanbod bij elkaar brengen, mocht je het toch nog leuk vinden om er meer over te weten, kijk op http://www.jobfish.nl/stoomcursus-php-ontwikkelaar.html. En verder, succes met je nieuwe activiteiten!

    /   Reply  / 
  1. joop

   firma list en bedrog, niet intrappen, kost veel geld en levert niets op ( behalve hun inkomsten natuurlijk )

     /   Reply  / 
 3. 100 euro lenen

  Heb er zeker van genoten! En nog als ik weer de artikelen nalees! :D

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>