La Toya: “Michael zou ‘This is It’ film maar niks vinden”

La Toya Jackson, de zus van wijlen de King of Pop is erg te spreken over de release van de nieuwe “This is It” single van Michael Jackson. Minder blij is ze met de gelijknamige documentaire die binnenkort in de bioscopen draait (de laatste week van oktober en eerste week van november)

“Het is geweldig om weer eens wat van Michael te horen, want er was al een poosje niets nieuws van hem uitgebracht”, zo vertelde La Toya begin deze week tijdens een interview met Access Hollywood. Echter, waar het op de film aankomt, meent ze dat Michael zich zou omdraaien in zijn graf. “Denk je dat hij deze documentaire naar buiten zou brengen?”, vroeg Access haar.

“Weet je. Dat is een heel erg goede vraag”, aldus La Toya. “Eerlijk gezegd – naar mijn mening – zou hij het niet leuk vinden. Michael ging er altijd 100% voor. En dit is alleen maar een oefenoptreden. Hij gaf hier niet alles, terwijl hij er normaal gesproken volop voor zou gaan. Zo zit hij gewoon in elkaar. Hij wil dat mensen hem zien, terwijl hij op de toppen van zijn kunnen presteert en niet terwijl hij het (in eigen ogen) maar half-half doet.”

Ondanks haar mening blijft La Toya Jackson volledig achter de film staan: “Ik zal mijn broer op elke manier die ik kan, blijven ondersteunen. Ik hou van hem.”

Bron: msnbc.msn.com

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “La Toya: “Michael zou ‘This is It’ film maar niks vinden”

  1. Pingback: Michael Jackson’s laatste dans | Carriere

  2. Pingback: ‘This is It’ van Michael Jackson is Kaskraker | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>