‘This is It’ van Michael Jackson is Kaskraker

this is itMichael Jackson zou de film dan misschien maar niets gevonden hebben, maar het is maar mooi wel een regelrechte kaskraker. Inmiddels heeft de docu wereldwijd meer dan 47 miljoen euro opgebracht.

Sony heeft al bekend gemaakt de film in de US in ieder geval langer te laten doorlopen dan de twee geplande weken.

Kort geleden werd al bekend dat Michael Jackson met zijn verdiensten in de top 3 is beland van meest verdienende doden, maar met de verdiensten komen ook de schuldeisers als aasgieren op de familie af.

Zo beweren de regisseur en producer van Jackson’s Thriller video  dat ze nog een miljoen dollar aan royalty’s moeten krijgen. Ook een of ander advocatenbureau eist anderhalf miljoen van de Jackson’s. De meest brutale schuldeiser is toch wel Michael Jackson’s voormalige arts. Hij eist notabene ‘zijn salaris’ op van 50.000 dollar. Waar hij het lef vandaan haalt?Lees ook mijn recensie van ‘This is It’.

 

Bron: Elsevier.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>