Vanavond op tv: ‘This is It!’ (over Michael Jackson)

michael-jackson-this-is-itMocht je ‘em niet in de bioscoop hebben gezien en/of de dvd nog niet in huis hebben gehaald, dan zou ik er vanavond maar ‘es goed voor gaan zitten: ‘This is It’, de docu over het leven en werk van Michael Jackson is om 20.30 uur te zien op RTL4.

Echt waar. Het is de moeite waard. Beter is het natuurlijk om zelf de dvd aan te schaffen. Dan heb je in ieder geval niet al die reclames tussendoor.

Hoe het ook zij, voor mij wordt het een lekker avondje buis-hangen. Ondanks dat ik ‘em al in de bios zag, vind ik het zeker de moeite waard deze docu over Michael Jackson nog eens te bekijken. Lees ook hier mijn recensie van ‘This is It’.

Bekijk hieronder vast de trailer ‘om in de stemming te komen’. Veel kijkplezier.
:-)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vanavond op tv: ‘This is It!’ (over Michael Jackson)

  1. Laatbloeier

    Geweldig; nu hoef ik Sony niet te spekken omdat ik hem op kon nemen. En het was weer vet genieten …….

      /   Reply  / 
  2. DARINKA

    Nou ik heb hem ook gezien en de film was het ook op zaterdag met herhaling,blijk een supper mooi film maar hoe veel ik de film kan zien moet ik telkens huilen als ik mijn liefste idool van de wereld zie.
    Ik heb hem ook in de bios gezien en heb ook de DVD maar op mijn eige tv en lekker thuis dat was prachtig natuurlijk,ik dan de etl4 daarvoor…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>