Infodagen voor startende en gestarte ZZP’ers

Om mensen die willen starten als ZZP'er of net gestart zijn als ZZP'er te informeren over de know-hows van het vak, organiseert ZZP Nederland een eigen beurs. De Nationale ZZP Infodagen worden op zaterdag 15 en zondag 16 november gehouden in het Van der Valk hotel bij Schiphol langs de A-4.

zzp-nederland.nl

Naast een 25-tal standhouders worden er diverse workshops gehouden, waarin diverse partijen bezoekers op een toegankelijke manier voorlichten over bijvoorbeeld VAR Verklaring, juridische zaken, starten met een uitkering, collectieve zorgverzekering, financiële zaken en administratie.

De Nationale ZZP Infodagen zijn gratis voor leden van ZZP Nederland, bezoekers van deze website kunnen een kortingkaart downloaden en printen waarmee men voor 2 personen 50% kassakorting ontvangt. (€5,- pp in plaats van €10,-). Leden hebben inmiddels een gratis entreekaart ontvangen. Zie entree.

Meer informatie? Lees hier verder.
Lees ook: Record starters in 2008 zeker verbroken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>