Win! Hoe krijg je iets gedaan van je baas?

Doe mee aan de prijsvraag en win dit boek: 'Manipuleren op het werk'Je baas bespelen en je collega’s zo ver krijgen dat ze doen wat je wil: het klinkt negatief, maar dat is het in het geheel niet. Zo betoogt Frank van Marwijk, auteur van het boek: ‘Manipuleren op je werk’.

Wil je ook je baas en collega’s effectief kunnen beïnvloeden? Doe dan mee aan de prijsvraag, georganiseerd door Carriere.blog.nl en uitgeverij Haystack én win dit leerzame boek!

Na het succes van ‘Manipuleren kun je leren’ verscheen op 2 november 2009 het nieuwe boek van Frank van Marwijk. In ‘Manipuleren op je werk’ legt auteur Van Marwijk uit hoe je jouw ideeën kan ‘doordrukken’ en je professionele doelstellingen kunt realiseren.

Manipuleren is niet verkeerd
“Manipuleren heeft een negatieve bijklank, terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn”, zegt Frank van Marwijk op gva.be. Integendeel zelfs: “We moeten af van het idee dat manipuleren per definitie slecht is, dat is een mythe. Het gaat erom dat je mensen onbewust probeert te beïnvloeden om op die manier je doelen te bereiken. Er valt trouwens veel winst mee te halen in zowel de politiek als de zakenwereld.” Meer weten? Beluister ook dit interview met Frank van Marwijk op Radi0 1. (Bron: radio1.nl)

WIN dit boek!!!
Wil jij ook winst behalen op je werk? Beantwoord dan de volgende vraag en wie weet win jij dit boek:

Hoe zou jij je baas manipuleren om iets gedaan te krijgen?

Stuur het antwoord voor 20 december 2009 naar [email protected] onder vermelding van je gegevens. De meest originele antwoorden worden gepubliceerd op Carriere.blog.nl en beloond met het boek ’Manipuleren op je werk’. Natuurlijk hoeft het geen heel verhaal te worden. Als je het met een of twee woorden kunt zeggen, is dat prima. Prijswinnaars krijgen binnen een maand na de sluitingsdatum persoonlijk bericht.

Voorwaarden deelname
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars van de prijsvraag gaan akkoord met het feit dat ze met naam en toenaam op dit blog worden genoemd. De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. Hij kan op geen enkele manier worden omgewisseld, ook niet tegen zijn waarde in geld of voor andere goederen. De deelnemers verklaren zich akkoord met de publicatie en het gebruik van hun naam, adres en voorkomen en verzaken aan de uitoefening van alle rechten en schadeloosstelling in dat opzicht.

Wil je dit boek direct bestellen? Surf dan naar Haystack.nl.

Check ook es Gratiz.nl voor nog meer gratiz.

Bron: gva.be

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Win! Hoe krijg je iets gedaan van je baas?

  1. Pingback: Hoe manipuleer jij je baas? (Prijswinnaars opgelet!) | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>