Seks met de baas; wel of niet? (deel 2)

Het hele David Letterman-gebeuren heeft de discussie, of een baas een seksuele relatie mag hebben met zijn/haar ondergeschikte, weer nieuw leven in geblazen. Maar hoe zit het met de andere partij: de medewerker in kwestie zelf die onderwerp wordt van zijn/haar ‘affectie’?

Wat zijn do’s en don’ts op dit gebied? In een artikel-serie het relaas van 4 vrouwen die het deden met de baas. Vandaag: deel 2. Deel 1 kun je hier lezen.

De bazen uit de verhalen van deze vrouwen kunnen ruwweg worden ingedeeld in vier categorieën:
1. De baas die van twee walletjes eet
2. De manipulatieve baas
3. De baas, waarmee je trouwt (hoge uitzondering)
4. De baas die boos wordt als hij je niet kan krijgen

2. De Manipulatieve baas
P.L. liet zich verleiden door haar manipulatieve baas. Zij vertelt: “Bij mij ging het eigenlijk per ongeluk. Hij besteedde veel aandacht aan mij gedurende werkuren. Ik werkte in een casino en hij zat in het management. Hij zorgde er altijd voor dat hij zich in mijn werkgebied bevond. Ik werkte met het publiek en dan vond hij altijd manieren om zichzelf te betrekken bij de gesprekken met de gasten.”

“Na twee of drie weken vroeg hij me uit voor cocktails. Ik weigerde. Vervolgens vroeg hij me weer uit en een paar nachten later, toen veel van de medewerkers uit gingen na het werk, bedacht ik; wat voor kwaad kan het eigenlijk? Ik was nieuw op het werk en vond een paar drankjes wel kunnen. Hij gedroeg zich als een gentleman. We dronken wat en ik ging naar huis… Toen hij me daarna uit eten vroeg, vond ik dat dan ook prima. Ik stemde toe en zo daten we een paar keer samen. Tot die ene keer dat ik iets teveel op had. We doken met elkaar in bed. Dat was een enorme vergissing.”

“Na het gebeuren wilde ik het gewoon vergeten, maar hij bleef maar achter me aan zitten. Weer gaf ik toe. Tegelijkertijd begon ik een nieuwe baan te zoeken, want mijn baan betaalde slecht. Toen ik mijn ontslag indiende, was ik eigenlijk wel klaar met onze affaire, maar hij stelde voor om samen te gaan wonen. Vraag me alsjeblieft niet waarom ik het deed – ik vond hem niet eens leuk, maar we trokken bij elkaar in.”

Als ik eraan terugdenk, was het vooral omdat ik bang was om alleen te zijn. Veel later kwam ik er pas achter dat hij aldoor achter (kwetsbare) vrouwen op het werk aan zat en een enorme loser was. Hij gokte, kon zich emotioneel niet binden en was manipulatief. Het duurde even voordat ik mij uit deze relatie los kon maken. Hij had zelfs een vriend binnen mijn nieuwe werkplek die een oogje op me hield. Om van hem los te komen, moest ik zelfs verhuizen. Toen ik eenmaal weg was, had hij al snel een volgend slachtoffer.”

“Mijn advies: probeer niet te vallen voor mannen op je werk, tenzij je een alternatief plan hebt”
P.L.

Lees morgen ook het artikel in deze 4-delige serie over de baas, waarmee je trouwt. Het gebeurt niet veel, maar er zijn kantoor-romances die dus een happy ending hebben!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Seks met de baas; wel of niet? (deel 2)

  1. jamhed 3th

    Deze “bazen” worden vroeg of laat door een grote neger in hun reet geneukt, what you give is what you get.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>