David Letterman bekent seksuele escapades op tv (filmpje)

Wat zou jij doen als je een bekende tv-host was – en iemand zou proberen je onderuit te halen door je te chanteren met je overspel? Betaal je dan die 2 miljoen (die David Letterman vast en zeker kon missen) Of kom je gewoon uit voor je fouten…..?

David Letterman koos voor het laatste. Hij bekende gisteren in zijn show meerdere affaires te hebben gehad met vrouwelijk personeel. Ook vertelde hij dat hij werd gechanteerd voor 2 miljoen dollar. Letterman had de producer die hem chanteerde een nep-check met 2 miljoen dollar gegeven, waarna deze gearresteerd werd en opgesloten achter de tralies.

David Letterman is kort geleden getrouwd met de moeder van zijn zoon, waarmee hij al 20 jaar een relatie heeft. Vooral voor haar lijkt dit mij sneue hap; erg vernederend en triest. Wat Letterman en zijn escapades betreft, geen goed woord voor over natuurlijk, maar dat hij er rechtstreeks vooruit komt op tv – en daarmee in feite alle roddelbladen de wind uit de zeilen neemt – was waarschijnlijk het beste wat hij kon doen…. Zijn zelfspot en humor kan ik dan weer wel waarderen!

Zie filmpje; ff doorspoelen (bijna halverwege)

Wat denk jij? Laat hieronder je reactie achter.

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “David Letterman bekent seksuele escapades op tv (filmpje)

  1. Pingback: Seks met de baas; wel of niet? (deel 1) | Carriere

  2. Pingback: Seks met de baas; wel of niet? (deel 2) | Carriere

  3. Pingback: Seks met de baas; wel of niet? (deel 3) | Carriere

  4. Pingback: Seks met de baas; wel of niet? (deel 4) | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>