Het nieuwe fenomeen: Stapel je weg naar de top

Winona.edu

Bron: Winona.edu

Afgelopen week weer iets nieuws ontdekt. Behalve dolende dertiger ben ik tevens een stapelaar. Stapelaar? Ja, ik stapel (mijn weg naar de top). Dat laatste even tussen haakjes, want dat is nog even de vraag op dit moment. Stapelen betekent dat je begint op de MAVO en eindigt op de Universiteit. Volgens Paul van Liempt, presentator van het programma Aan de Slag en auteur van het boek ‘De Nederlandse Droom’ is het een fenomeen dat steeds belangrijker wordt in Nederland. Voor zijn boek liet hij zich onder andere inspireren door stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch van de PvdA. Begonnen op de LTS en nu volgens BNR “de belofte van de PvdA”.

En of je nu weg ben van Ahmed Marcouch of niet (ik in principe niet – al was het alleen al omdat hij van de PvdA is), hij heeft het em toch maar ‘mooi geflikt’. Wil je ook weten hoe je je weg naar de top kunt stapelen? Wellicht vind je inspiratie in het boek van Paul van Liempt of luister je liever naar Carrière op BNR. Daarin bespreken Paul van Liempt, Ahmed Marcouch en Presley Bergen van Beter Onderwijs zowel het onderwerp stapelen als laatbloeien.

Ben jij ook een stapelaar? Laat hieronder je reactie achter.

Lees ook:
- Dolende dertigers
- Meer vrouwen naar de top
- Lach je weg naar succes
- Carrière make-over voor mid-life managers

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Het nieuwe fenomeen: Stapel je weg naar de top

  1. Pingback: Wat is nu de beste werkgever voor hoogopgeleide starters? | Carriere

  2. Pingback: Carrière is niet meer rechtlijnig | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>