Over angst als belemmering in je leven en loopbaan

Iedereen heeft het wel eens: dat je ergens zo bang voor bent dat je geen stap meer durft te zetten. Of dat nu is in je leven of je loopbaan, het kan je flink opbreken. Zonde, want in veel gevallen weerhoudt het je ervan je dromen na te jagen…

Hoe herken en overwin je je angst, onzekerheid of stress? Het boek De kracht van Angst van Eddie van der Wereld en Marc Schwencke geeft ondersteuning. Carriere.blog.nl mag hiervan een paar exemplaren weggeven in een prijsvraag. Doe mee en (over)win (jezelf)!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar durf je de stap niet te zetten om een andere werkgever te zoeken? Kans op promotie, maar denk je dat je het niet aankunt? Angst en onzekerheid zijn vaak een grote belemmering in zowel je leven als je loopbaan.

De auteurs van ‘De kracht van angst’ geven je in hun boek praktische handvatten om die angst te overwinnen. Het boek bestaat uit vier delen, waarin je in deel 1 inzicht krijgt in hoe je gedrag ontstaat en hoe je dit kunt veranderen. In deel 2. vat je de koe bij de horens en leer je je gedrag herkennen, erkennen en accepteren. Deel 3 geeft vervolgens oplossingen en in deel 4 kun je aan de hand van een stappenplan leren de baas te blijven van je eigen leven.

Wil je die angst graag overwinnen? Doe dan mee aan de prijsvraag en win zoveel meer dan het boek alleen:

Hoe heet de methode die Eddie van der Wereld en Marc Schwencke bedacht hebben?
a. Focus on the Future Methode
b. Focus on Now Methode
c. Focus on Yourself Methode

Beantwoord de prijsvraag en stuur je antwoord o.v.v. je gegevens voor 1 mei 2010 naar [email protected].

Bronnen: Gezondheid.rubriek.nl, Succesboeken.nl

Neem ook ‘es een kijkje op de websites van auteurs Eddie van der Wereld en Marc Schwencke.

Check ook es Gratiz.nl voor nog meer gratiz.

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Over angst als belemmering in je leven en loopbaan

  1. Pingback: Gratis: een portie zelfvertrouwen | Carriere

  2. Pingback: De Kracht van Angst (prijswinnaars opgelet!) | Carriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>