Archief: december 2009

Stoute lerares krijgt 20 jaar cel voor seks met leerling

sexy teacherOeps! Beetje dom, niet? Een 37-jarige lerares is afgelopen week door de rechtbank veroordeeld tot 20 jaar cel wegens seks met een leerling. Nu zou je misschien denken; big deal, maar de leerling in kwestie is 13 jaar!
Lees verder

Droombaan met een giftig kantje

Ben SouthallElk voordeel heb z’n nadeel. Zo ook een droombaan op een tropisch eiland. De winaar van de droombaan op een exotisch eiland in Australië ligt in het ziekenhuis. Gestoken door een giftige kwal tijdens het jetskiën, zo meldt de Telegraaf.
Lees verder

Van loongrenzen en loonslaven

capitalism-carrot-and-stickLoongrens, zware beroepenlijst, het is een pot nat. We worden hoe dan ook – of het nu rechtsom is of linksom – erbij genaaid door ons mensenlievende kabinet. De heren en dames politici proberen te bedenken hoe ze ouderen aan het werk kunnen houden en tegelijkertijd mensen met zware beroepen kunnen ontzien……..
Lees verder

Ontslaggolf Raakt Kopstukken: Andre Rouvoet solliciteert

Humor! Banen-Fabriek en Stage-Fabriek Presenteert:
KredietCrisis dwingt tot solliciteren….. een cartooneske knipoog naar de werkeloosheid van onze politici.
;-)

Vrouwen dubbel zoveel kans op ontslag als mannen

recession womanOndanks het feit dat er in de US momenteel bijna evenveel vrouwen als mannen aan de slag zijn, zijn vrouwen wereldwijd harder getroffen door de crisis dan mannen. Tijdens een recessie hebben vrouwen dubbel zoveel kans op ontslag als mannen….
Lees verder

‘Crisis-werkloze’ krijgt voorrang op langdurig werkloze

Waarom het UWV zich vooral richt op mensen die sinds kort zonder baan zitten? Het is mij een raadsel. Dit zijn doorgaans de mensen die het meest zelfredzaam zijn en het snelst weer aan de bak komen…. Toch krijgen de zogenaamden ‘crisis-werklozen’ voorrang als het gaat om aandacht van het UWV.
Lees verder

Ontslaggolf raakt Kopstukken: JP Balkenende solliciteert

Humor! Banen-Fabriek en Stage-Fabriek Presenteert:
KredietCrisis dwingt tot solliciteren….. een cartooneske knipoog naar de werkeloosheid van onze politici.