Postbode Timmer ‘kan’ niet terug naar Sandd

De recente berichtgeving in de media gevolgd omtrent postbode Timmer? ‘Sandd sluit vrede met postbode’ kopte de Telegraaf op oudejaarsdag en Spits meldde ‘Sandd gaat door het stof’. Dat het postbezorgingsbedrijf Sandd (gedwongen) door de knieën is gegaan, mag duidelijk wezen. Maar hoe de media erbij komen dat Timmer zijn baan terug heeft gekregen (Spits), is mij onduidelijk.

Het ontslag is niet teruggedraaid en Timmer zal zeker niet terugkomen bij zijn ex-werkgever. Sandd heeft Timmer dan wel meerdere malen laten weten dat hij terug mag komen, maar dan wel onder bepaalde voorwaarden. Namelijk dat Rick Timmer in de toekomst niet weer hetzelfde zal doen en dat kon de heer Timmer al eerder – dus ook nu – niet garanderen. Met andere woorden: Timmer kan niet terug. Jammer dat zoveel media niet alleen klakkeloos (zonder kritische noot) een persbericht overnemen, maar vooral ook dat er conclusies getrokken worden die niet uit dit persbericht gehaald kunnen worden. Waar Timmer op uit was, is naamzuivering. Dat heeft hij gekregen. Niets meer en niets minder. 

 Lees ook:
-
Naam van postbode Timmer nu echt gezuiverd
- Buigt Postbedrijf Sandd in postbode-affaire?
- Postbode eist 20.000 van ex-werkgever
- Postbode Rick overweegt juridische stappen tegen Sandd
- Hoe diep kan postbedrijf Sandd zinken?
- Oplichters kvk-nepfacturen bijten in het stof
- ZZP’ers pas op voor nepfactuur kvk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Postbode Timmer ‘kan’ niet terug naar Sandd

  1. terminator

    Typerend voor het geteisem waaruit tegenwoordig het management wordt gerecruteerd. In casu beschermt men de “goede naam” van een klant die voor het bedrijf omzet genereert. De ethiek is volkomen zoek. Nu worden verontschuldigingen aangeboden, omdat het masker even gevallen is en iedereen het ware bedrijfsmanagementgezicht heeft kunnen zien. Dat is nu economisch gezien verstandiger. Daarvan wordt natuurlijk niets gemeend. Zodra de kans daar is zal Timmer vermorzeld worden. Het ego van dit soort heren en dames is over het algemeen sterker ontwikkeld is dan hun normbesef. Geteisem met een hele hoge eigendunk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>